65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Подяка від громадської організації «Одеський фонд культурної спадщини»

21-09-2016
DSC_4886

На ім’я голови обласної ради Анатолія Урбанського надійшов лист-подяка від громадської організації «Одеський фонд культурної спадщини».

«На знак подяки за підтримку нашої поїздки до Вірменії прийміть видання видатного українського історика Я.Р. Дашкевича, презентацію якого було проведено спільно з представниками Посольства України у Вірменії, українських наукових кіл та Міністерства культури Республіки Вірменії.

Книга складена ученицею Я.Р. Дашкевича, лауреатом Національної премії України імені Тараса Шевченка 2014 року – Іриною Ганюк, та є безцінним джерелом знань з історії міжкультурних відносин України та Вірменії», – зазначено у листі.

В свою чергу Анатолій Урбанський висловив переконання, що дослідження україно-вірменських відносин отримає гідне визнання: «На території нашої держави знаходиться багато вірменських історичних пам’ятників архітектури та писемності. Саме такі зразкові наукові праці світового значення сприяють розвитку сучасної гуманітарної науки та зміцненню міжнародних відносин».

DSC_4886

Повернутися назад