65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Подяка голові обласної ради

22-07-2016
IMG_0012

Представники громадської організації «Центр допомоги учасникам АТО в Одеській області» висловили подяку голові обласної ради Анатолію Урбанському за призначення на посаду в.о. директора КП «Фортеця» Олександра Морозова.

«Знаємо Олександра Володимировича як справжнього патріота, не байдужого до долі області та держави. Він співпрацює із волонтерами та неодноразово надавав допомогу патріотичним організаціям. Також сподіваємося на подальшу спільну співпрацю та збереження історичного пам’ятника архітектури у місті Білгород-Дністровський», – йдеться у листі.

Для дітей загиблих військовослужбовців у зоні АТО, учасників бойових дій, із малозабезпечених сімей Олександр Володимирович організовує різноманітні безкоштовні акції та екскурсії до Аккерманської фортеці. Зокрема – нещодавно пройшов міжнародний фестиваль середньовічної культури, який безкоштовно відвідали малозабезпечені, багатодітні родини, внутрішньо переміщені особи та військовослужбовці.

У свою чергу Анатолій Урбанський подякував представникам Центру допомоги учасникам АТО в Одеській області за підтримку та активну громадську позицію.

IMG_0012

Повернутися назад