65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Підтримка гуманітарної місії «Чорний тюльпан. Одеса»

27-05-2016
photo_2016-05-27_14-35-54

Гуманітарна організація «Чорний тюльпан. Одеса» займається пошуком і ексгумацією тіл загиблих українських військовослужбовців, збирає дані про можливі місця поховань загиблих (в тому числі за допомогою місцевих жителів), збирає інформацію про військовослужбовців, які зникли безвісти чи потрапили в полон. Керівником організації був обраний Сергій Братчук – відомий журналіст, волонтер, громадський активіст, зокрема координатор групи «Інформаційний спротив «Південь».

«Під час зустрічі з Сергієм Братчуком ми обговорили механізми участі депутатського корпусу у реалізації гуманітарної місії. «Чорний тюльпан» залучився підтримкою обласної ради, зокрема став учасником конкурсу соціальних замовлень на виділення бюджетних коштів. Ми з колегами-депутатами й надалі усіляко сприятимемо нелегкій і благородній справі волонтерів», – зазначив Анатолій Урбанський.

«Сподіваюся, що ми і цей етап пройдемо чесно та з честю, як це робили та будемо робити й надалі. І фінансова підтримка з боку облради матиме вже конкретні обриси. Я в цьому впевнений. Дякую усім, хто допомагає»,  – повідомив Сергій Братчук.

photo_2016-05-27_14-35-54

Повернутися назад