65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Підготовка доріг до осінньо-зимового періоду 2016-2017 років.

17-08-2016
DSC_0958

В рамках підготовки до осінньо-зимового періоду голова обласної ради Анатолій Урбанський провів службову нараду.

У нараді взяли участь представники обласної ради, керівники структурних підрозділів, представники Служби автомобільних доріг в Одеській області, державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області.

«Аби взимку забезпечити безперебійний та комфортний рух автотранспорту, роботи потрібно починати вже сьогодні, враховуючи ті помилки, які були виявлені минулого року, заготовити протиожеледні та паливно-мастильні матеріали, необхідні для обробки покриття доріг», – наголосив голова обласної ради Анатолій Урбанський.

Також присутні обговорили щодо стану підготовки до зими доріг місцевого та державного підпорядкування, розміщення пунктів обігріву громадян, створення пам’яток з телефонами служб швидкого реагування, взаємодії профільних служб з органами місцевої влади у випадку погіршення погодних умов та попередній план дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

До наступної наради, яка відбудеться 7 вересня, Служба автомобільних доріг в Одеській області має підготувати попередній план дій з підготовки доріг до осінньо-зимового періоду.

 DSC_0952DSC_0958 DSC_0959

Повернутися назад