65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Підготовка до сесії: чергове засідання провела комісія з питань забезпечення законності та правопорядку

08-02-2022
E739E3C7-0246-4E8A-A1A5-5E110156F590

7 лютого відбулося засідання постійної комісії Одеської обласної ради з питань правової політики, забезпечення законності та правопорядку, боротьби з організованою злочинністю та корупцією, яку очолює Олексій Семенцов.

На порядку денному було 34 питання, серед яких проекти щодо затвердження та внесення змін до регіональних програм.

Зокрема, члени комісії розглянули лист Білгород-Дністровського міського голови Віталія Граждана щодо сприяння у включенні до програми «Безпечна Одещина» на 2022 рік співфінансування заходів у сумі 1,2 млн грн на придбання камер відеоспостереження для місцевої поліції. Вони будуть встановлені на в’їзді та виїзді з міста.

Віталій Граждан звернув увагу на те, що найближча до Білгорода-Дністровського відеокамера знаходиться у селищі Затока. Олексій Семенцов підкреслив, що встановлення камер у місті дійсно є необхідним. Рішення було підтримано одноголосно.

На необхідності встановлювати нові камери відеоспостереження у громадах області наголосив під час свого звіту і начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Микола Семенишин. За його словами, наразі у регіоні переважають майнові злочини, зокрема крадіжки.

Депутати також розглянули звернення громадян, зокрема підприємців авторинку «Куяльник» щодо повернення ринку у власність громади. Для всебічного вивчення ситуації члени комісії вирішили запросити на наступне засідання керівників громади та адміністрації ринку. Водночас вони попросили представників слідчих органів проаналізувати ситуацію.

 

Повернутися назад