65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Підготовка до навчального року у Біляївському районі

25-08-2016
DSC_1669

Голова Одеської обласної ради Анатолій  Урбанський побував у Біляївському районі. Мета поїздки – оглянути виконані ремонтні роботи навчальних закладів, оцінити готовність до навчального року та ефективність використання наданих обласною радою коштів на проекти з енергозбереження в школах Біляївського району, зустрітися з директорами шкіл.
Слід зазначити, що у школах даного району десятиліттями назрівали кричущі проблеми стосовно матеріально-технічній базі. Цього року обласною радою виділено кошти на виконання ряду ремонтних робіт у Біляївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 2 та Маяківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів.

На ці кошти у Біляївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 2 зробили капітальний ремонт харчоблоку та їдальні, повну заміну проводки, ремонт каналізації, заміну системи опалення.

Незважаючи на початок навчального року, ремонтні роботи не будуть зупинятися та заважати навчанню. Попереду заміна покрівлі на будівлі харчоблоку, заміна частини вікон, що значно поліпшить температурний режим, та встановлення нового паркану. На кінець вересня заплановано розпочати будівництво на вже готовому фундаменті актової зали та шести класних кімнат,оскільки школа розрахована на 450 учнів, а кожного року кількість учнів зростає.

Директор школи Алла Гутовська провела екскурсію для Анатолія Урбанського відремонтованими класними кімнатами і харчоблоком та детально розповіла про наступний план дій з будівництва актової зали та класних кімнат.

Вже майже завершено ремонтні роботи у Маяківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. Пофарбовано стіни, стелі, підлогу, панелі у класних кімнатах та коридорах, а також пофарбовано фасад школи. Залишилося тільки замінити вікна на енергозберігаючі металопластикові. Директор школи  ознайомив Анатолія Урбанського з планом побудови актової  зали та класних кімнат, яка запланована на 2017 рік.

«Створення комфортних умов для  навчання та виховання наймолодших представників суспільства – першочергове наше завдання, – зазначив голова обласної ради Анатолій Урбанський. – Вже сьогодні ми розглядаємо план та  напрямки роботи на наступний рік та найближчий час, задля того, щоб наші діти вчилися в найкращих умовах».

 

DSC_1330  DSC_1605 DSC_1617 DSC_1629 DSC_1630 DSC_1669 DSC_1275 DSC_1306DSC_1317

Повернутися назад