65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Перспективи створення госпітального центру

28-07-2016
DSC_0094

Під час візиту голови обласної ради Анатолія Урбанського та народних депутатів України, представників міжфракційного об’єднання  Верховної Ради «Південь України» Павла Унгуряна і Олександра Урбанського до Балтського району йшлося про перспективи створення госпітального центру.

За усіма показниками – як матеріальними, так і кадровими Балтська центральна районна лікарня має шанс стати таким центром.

«В одеській області планується створити вісім госпітальних центрів. За усіма показниками – як матеріальними, так і кадровими Балтська центральна районна лікарня має шанс стати таким центром на півночі Одещини. Обласна рада усіляко цьому сприятиме», – повідомив Анатолій Урбанський.

Також народні обранці проінспектували проведення капітального ремонту даху лікарні, на який з бюджету області було виділено 1,5 мільйони гривень.

За словами головного лікаря Балтської ЦРЛ Олександра Бурлаки, протягом 26 років медичний заклад потребував ремонту даху. Він також акцентував увагу на тому, що, незважаючи на труднощі, матеріальна база лікарні поліпшується. Ремонтні роботи планується завершити до кінця серпня.

DSC_0094

Повернутися назад