65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Перший заступник голови Одеської обласної ради з робочим візитом відвідав Ізмаїльський район

29-04-2020
3

Перший заступник голови Одеської обласної ради Вадим Шкарівський відвідав Ізмаїльський міськрайонний відділ головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій України в Одеській області та вручив учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС грамоти обласної ради.

«Нажаль не всі, кого нагороджували, змогли приїхати з Ізмаїльського району, але кожен з них потребує уваги та обов’язково отримає заслужену нагороду. Я висловлюю безмірну вдячність всім, хто був ліквідатором жахливої техногенної катастрофи. Сьогодні, через десятиліття, ми продовжуємо згадувати про страшну трагедію, яка залишила рану в серцях мільйонів українців. Ви пожертвували собою та мужньо боролися з аварією, проявивши справжній героїзм і відвагу. Бажаю вам здоров’я, миру,  благополуччя, сімейного затишку та щастя, довгих років життя – наповнених любов’ю і турботою рідних», – наголосив Вадим Шкарівський.

Також для потреб рятувальників та військовослужбовців, які несуть службу в умовах карантину були передані індивідуального захисту.

1 2 3 4 5 6 7

Повернутися назад