65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Передсесійна робота

12-02-2016
HAK_4920

На засіданні постійної комісії обласної ради з питань управління майном спільної власності територіальних громад області (голова – Ольга Юрко) було обговорено низку кадрових питань. Вони стосуються укладення чи продовження контрактів з керівниками комунальних установ і навчальних закладів, які перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Крім того, депутати розглянули можливість надання пільги з орендної плати за користування майном спільної власності територіальних громад області громадським організаціям і комунальним установам (вона становитиме 1 гривню на рік). І детально обговорили підготовлений на найближчу сесію проект рішення  «Про внесення змін до Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, управління якими здійснює обласна рада» (з його текстом можна ознайомитись на сайті в розділі «Документи»).

Також члени комісії заслухали інформацію начальника управління обласної ради з майнових відносин Віктора Лунгула про організацію співробітництва між облрадою та Білгород-Дністровською міськрадою в частині збереження пам’ятки архітектури національного значення – комплексу будівель  Аккерманської фортеці.

З усіх обговорюваних на засіданні питань відпрацьовані відповідні висновки і рекомендації. Переважна частина питань увійдуть до порядку денного найближчої сесії облради.

* * *

Цього ж дня відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань прав людини, свободи слова та інформації (голова – Олексій Кобильніков).

Депутати заслухали звіт обласної державної адміністрації про хід виконання обласного бюджету за минулий рік (в частині фінансування засобів масової інформації) та затвердили план роботи комісії на поточний рік.

Повернутися назад