65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

П’ятнадцята сесія обласної ради VII скликання

21-12-2017
DSC_7684

Розпочалася п’ятнадцята сесія обласної ради VII скликання. На засіданні присутні голова обласної державної адміністрації Максим Степанов, керівники структурних підрозділів ОДА, голови міст обласного значення, районних рад, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, представники ЗМІ.

Відкриваючи засідання, голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський традиційно привітав колег по депутатському корпусу, які відсвяткували свої дні народження у міжсесійний період. На цей раз до трибуни за привітаннями вийшли: Лілія Алексейчук, Віктор Бакланов, Олександр Барський, Валентин Душейко та Георгій Чиклікчі.

Також голова обласної ради привітав та вручив нагороди з нагоди Дня місцевого самоврядування депутатам обласної ради, які не змогли бути присутніми на святкуванні 7 грудня у театрі Музкомедії. Почесною відзнакою Обласної ради було нагороджено Григорія Бойко та Володимира Щербину. Почесну грамоту Одеської обласної ради вручили Олександру Адзеленко, Віктору Андрєєнкову, Володимиру Осіпову та Вадиму Шкарівському.

В якості подарунка кожен з депутатів традиційно отримав книгу «Чому нації занепадають» професора Гарвардського університету Дарона Аджемоґлу та професора Чиказького університету Джеймса Робінсона.

Далі голова регіонального парламенту закликав колег до конструктивної роботи. Після чого депутати пройшли реєстрацію та приступили до обговорення порядку денного, який містить 93 питання.

DSC_7645 DSC_7649 DSC_7668

????????????????????????????????????
DSC_7684 DSC_7690 DSC_7695
????????????????????????????????????
DSC_7698 DSC_7703 DSC_7709 DSC_7710 DSC_7712
????????????????????????????????????
DSC_7717

Повернутися назад