65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Особливості опалювального сезону 2016

26-09-2016
DSC_5224

Сьогодні розпочав свою роботу форум міст Одеської області на тему: «Особливості опалювального сезону 2016: як подолати високі тарифи? Розбудова системної підтримки енергоефективних заходів для фінансової стабільності міста». Відкрили засідання заступник голови Юрій Дімчогло, керівник проекту Міжнародної фінансової корпорації (IFC, Група Світового банку) «Енергоефективність у житловому секторі України» Софія Лінн та директор Бюро регіонального розвитку Одеської області Антон Яроцький.

Представники проекту готові надати підтримку Одеській області у напрямку підвищення енергоефективності багатоквартирного житлового фонду. Зокрема, доопрацювання існуючої програми Енергоефективності Одеської області на 2015-2016 роки, спираючись на кращі українські та міжнародні практики, юридичний та інформаційна підтримка, розробка маркетингових матеріалів, допомога в організації та проведенні інформаційно-навчальних заходів для мешканців.

Під час підготовки до форуму голова обласної ради Анатолій Урбанський висловив переконання, що реформа у галузі ЖКГ є вкрай актуальною сьогодні: «На території області діє програма енергоефективності, в рамках якої проводиться переобладнання житлових будинків у Балті, Подільську, Южному, Теплодарі, Чорноморську та Ізмаїлі. Адже з досвіду багатьох європейських країн ми бачимо, що саме комплексна модернізація існуючого житлового фонду здатна кардинально вплинути на скорочення споживання енергоресурсів».

DSC_5214 DSC_5224 DSC_5227 DSC_5228 DSC_5231DSC_5216

Повернутися назад