65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Олег Радковський привітав учасників III Всеукраїнського форуму «Багатодітна сім’я України»

20-11-2021
9405DCF3-9F8C-4FAD-BBEC-AC24F169F1C9

У п’ятницю, 19 листопада, в Одесі в режимі онлайн-конференції відбулося відкриття III Всеукраїнського форуму «Багатодітна сім’я України». У заході взяли участь представники громадських рад та організації, а також органів місцевого самоврядування.

У вітальному слові перший заступник голови Одеської обласної ради Олег Радковський наголосив на важливості підтримки багатодітних сімей як основи розвитку держави.

«За будь-яких умов нового часу, інститут сім’ї потребує особливої уваги та підтримки від держави та суспільства. Бо сім’я — це основа розвитку, виховання та формування особистості. Саме сім’я, її цінності та соціальні умови життя є головним показником стану розвитку держави», — сказав він.

Форум триватиме до 18 грудня та матиме декілька форматів заходів для пропагування міцної та успішної багатодітної родини, розширення простору взаємодії представників багатодітних сімей та профільних державних структур для поліпшення соціального та економічного становища таких сімей.

За словами організаторів, головне завдання форуму — обмін досвідом, новими досягненнями, програмами та проєктами по вивченню позитивного досвіду підтримки багатодітних сімей в різних регіонах України та за кордоном.

Повернутися назад