65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Оголошено тендери на закупівлю електронного обладнання для Одеського обласного архіву

19-09-2017
сканеры

Оголошено тендери на закупівлю сервера (початок аукціону – 19 вересня 2017 року о 12.28) та спеціального сканера для удосконалення інформаційно-телекомунікаційної системи «Електронного архіву» Одеської області» (початок аукціону – 25 вересня 2017 року о 15.12).

Дані закупівлі нададуть можливість зберегти в електронному вигляді рідкісні документи, які знаходяться в архіві Одеської області.

За словами директора КП «Одеський обласний інформаційно-аналітичний центр» Андрія Тиндюка обладнання для переведення в електронний формат та розміщення архівних даних має бути придбано до кінця поточного року.

«На разі маємо велику кількість архівних документів: свідоцтва про народження, різноманітні довідки, які становлять певну історичну цінність та були б корисні не тільки фахівцям, але й звичайним людям, що вивчають свій родовід чи історію рідного краю. Тому, завдяки переводу архівних документів у електронний вигляд ми не лише збережемо нашу спадщину, але й спростимо процедуру публічного доступу до цих даних», – підкреслив голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський.

Сервер сканеры

Повернутися назад