65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Одеська область зберігає високий рейтинг інвестиційної ефективності

18-09-2017
invest

Згідно з дослідженнями, які були проведені рейтинговим агентством «Євро-Рейтинг», за результатами 2-го кварталу 2017 року рейтинг інвестиційної ефективності Одеської області складає 191 бал, що відповідає високому рівню ineB.

У загальному рейтингу інвестиційної ефективності областей України Одеська область посідає 4 місце випереджаючі Запорізьку, Івано-Франківську, Львівську, Тернопільську та Київську області.

Рейтинг складався на основі дослідження динаміки показників   інвестиційної активності 22 регіонів України та соціально-економічного ефекту від залучених коштів. Зокрема, у підсумку оцінювались залучені капітальні та іноземні інвестиції, об’єми будівництва та соціально-економічний ефект від залучення  ̶  заробітна плата, введення в експлуатацію житла, працевлаштування безробітних, а також надані послуги.

«Одеська область в черговий раз підтвердила свій високий інвестиційний потенціал, що стало можливим завдяки кропіткий та наполегливій праці у ключових сферах, це розвиток інфраструктури і покращення бізнес-клімату в регіоні. В нас є багато інвестиційно привабливих проектів та умови для залучення інвестицій», ̶  підкреслив голова обласної ради Анатолій Урбанський.

invest

Повернутися назад