65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Одеська обласна рада відзначила усиновлювачів

07-10-2021
8364B101-722F-4869-8594-B5C6937EA635

7 жовтня в Будинку представництв Одеської обласної ради пройшли урочисті заходи до Дня усиновлення.

З нагоди свята, яке відзначається 30 вересня, Служба у справах дітей Одеської облдержадміністрації організувала конкурс «Чому я став усиновлювачем, опікуном, піклувальником…». Учасники готували короткі відеоролики про свою родину. Всі роботи публікувалися на сторінці служби у Facebook. Переможців, яких визначили за кількістю лайків, обласна рада нагородила цінними подарунками. 

«Зараз на обліку з усиновлення в Одеській області перебувають більше тисячі дітей. Всі вони мріють про власну родину. Кожному малюку потрібні турботливі та відповідальні батьки, — зазначив голова обласної ради Григорій Діденко. — Вважаю за необхідне популяризувати усиновлення та показати, якими щасливими і дружніми є родини, де живуть прийомні діти».

Перше місце посіла прийомна родина Михайло та Тетяна Ватан. Друге місце — дитячий будинок сімейного типу Ігоря та Марини Кочервей, третє — родина опікунів Віктора та Ольга Поштаренко.

Окрім цього, з нагоди Дня усиновлення за вагомий особистий внесок у розвиток сімейних форм виховання Почесною відзнакою Одеської обласної ради нагороджені: мати-усиновителька, керуюча справами Християнської місії милосердя «Благодать» в Одеській області Олеся Крохінова; батьки-вихователі дитячого будинку сімейного типу

Олександр і Поліна Назарови; батьки-вихователі дитячого будинку сімейного типу Володимир і Надія Мунтян.

Почесними грамотами Одеської обласної ради нагороджені: опікун Марина Бровченко; батьки-вихователі дитячого будинку сімейного типу

Олександр і Оксана Бронза; батьки-вихователі дитячого будинку сімейного типу Оксана Вадатурська та Юрій Хоменко; мати-вихователька дитячого будинку сімейного типу Оксана Владимирова; батьки-вихователі дитячого будинку сімейного типу Анатолій та Лілія Головачук; прийомні батьки Іван та Інна Подуст, мати-вихователька дитячого будинку сімейного типу Ірина Смагіна. 

Повернутися назад