65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Обласна комплексна програма «Здоров’я» в дії

27-10-2016
Чорнянська амбулаторія (1)

Розпочалися та активно ведуться ремонтні роботи в Чорнянській амбулаторії Окнянського району. Роботи проводяться ремонтними бригадами КП “Універсал” та підрядною організацією обласної ради. Приміщення даного медичного закладу довгі роки знаходиться в критичному санітарному стані.

З обласного та районного бюджетів було виділено необхідну суму на ремонт амбулаторії.

«Розпочато роботи з ремонту каналізації та котелень, стовідсотково замінено водопровід, ведеться капітальний ремонт системи опалення з заміною усіх старих радіаторів на нові європейського стандарту, закуплено котли і бойлери для забезпечення персоналу та пацієнтів гарячою водою, планується монтаж нових раковин в лікарняних палатах, а також ремонт санвузлів. Роботи планується закінчити в найкоротші строки. Сподіваюсь, що результат проведених робіт дасть можливість медичним працівникам якісніше надавати медичну допомогу їх пацієнтам», – розповів голова Окнянської районної ради Володимир Ткач.

«Кошти які передбачені обласною комплексною програмою «Здоров’я» вже реалізуються в багатьох медичних закладах Одещини. Розпочато закупівлю обладнання, капітальні ремонти районних, міських лікарень та ФАПів»,- зазначив голова обласної ради Анатолій Урбанський.

Чорнянська амбулаторія (1) Чорнянська амбулаторія (2) Чорнянська амбулаторія

Повернутися назад