65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Нарада за участі народних депутатів України

19-09-2016
DSC_4799

Сьогодні голова обласної ради Анатолій Урбанський спільно з народними депутатами України, представниками  міжфракційного парламентського об’єднання «Південь України» Павлом Унгуряном та Олександром Урбанським провів робочу нараду щодо стану використання коштів субвенцій з держбюджету, які були надані місцевим бюджетам Одеської області.

У засіданні взяли участь близько 90 представників міст та районів області, об’єднаних територіальних громад, які звітували щодо освоєння коштів. Також присутні обговорили заходи, спрямовані на соціально-економічний розвиток та формування інфраструктури, шляхи наповнення місцевих бюджетів.

Особливу увагу було приділено стану доріг в області, безпосередньо експлуатаційному утриманню, ямковому, поточному середньому, капітальному ремонту, а також ефективності використання коштів державного фонду регіонального розвитку.

«В рамках підготовки до зимового періоду керівництву районів необхідно проінспектувати стан доріг та кількість техніки, підготувати протиожеледні засоби та паливно-мастильні матеріали, співпрацювати із Службою автомобільних доріг для того, щоб забезпечити безперебійний рух транспорту. Ми маємо врахувати усі помилки, які були зроблені у минулому році», – закликав представників районів Анатолій Урбанський.

DSC_4779 DSC_4793 DSC_4796 DSC_4799 DSC_4805 DSC_4821

Повернутися назад