65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Найкращі роки життя

25-01-2016
HAK_3997

Сьогодні, у Тетянин день, який символізує свято усіх студентів, голова обласної ради у своєму робочому кабінеті зустрівся з десятьма  студентами I – IV курсів – представниками студентського самоврядування Одеського національного морського університету.

У 1997 році Анатолій Урбанський і сам закінчив цей вуз (на той час – інститут інженерів водного транспорту),  здобувши спеціальність інженера з експлуатації морського транспорту.

Зустріч проходила у формі бесіди.  Користуючись нагодою, студенти жваво ставили запитання. Їх цікавили особливості роботи регіонального парламенту, бачення голови облради щодо подальшого розвитку краю, шляхів залучення молоді до управлінських процесів, перспектив створення нових робочих місць для  випускників вузів тощо.

Поступово від обговорення серйозних тем перейшли до невимушеного спілкування. Анатолій Урбанський поділився своїми спогадами про студентські роки, улюблені (і не дуже) предмети і дисципліни, згадав теплими словами цілу низку викладачів (в тому числі, й нині покійного ректора вузу Юрія Леонідовича Воробйова).

– Студентські роки швидкоплинні. Але, повірте, вуз – це одна із основних сходинок до формування людини, як особистості і професіонала, – зазначив голова облради. – Зараз усі ми переживаємо нелегкі часи. Та запевняю вас: для того, аби добре заробляти, слід бути справжнім спеціалістом у своїй справі. І без отримання вищої освіти це абсолютно неможливо, – додав він.

Анатолій Урбанський побажав студентам успіхів у навчанні, житті, на подальшій професійній ниві. Щоб своїми плідними справами і добрими помислами кожен із них зміцнював наш регіон і державу в цілому.

Повернутися назад