65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Нагородження лауреатів щорічної Премії талановитій молоді

24-11-2016
DSC_2570

  Більше тридцяти наших земляків як представники талановитої молоді стали черговими лауреатами щорічної Премії Одеської облради. З перемогою їх привітав голова обласної ради Анатолій Урбанський.
В цьому році було розглянуто 99 заявок на участь у конкурсі. В результаті ретельної роботи журі відібрало 38 переможців у 10-ти номінаціях, які охоплюють найрізноманітніші сфери нашого життя.
Нагадаємо, що до участі у змаганні на здобуття премії допускаються школярі, студенти, молоді фахівці Одещини віком від 14 до 35 років, які досягли особливих успіхів у професійній, науковій, творчій, громадській діяльності та спорті.

«Ви робите велику справу, і я радий, що обласна рада може відзначити хоча б частину людей, які є гордістю і надією нашої країни. Підкреслюючи вашу роботу, ми показуємо, що живемо і розвиваємося. Я дійсно відчуваю гордість за те, що в нашій Одеській області є такі таланти. Сьогоднішні нагороди мають не тільки матеріальну, а й моральну складову. Упевнений, що вони послужать стимулом для подальшої роботи!», – наголосив Анатолій Урбанський, вітаючи переможців.

О Д Е С Ь К А   О Б Л А С Н А    Р А Д А

П Р О Е К Т    Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

Про присудження у 2016 році щорічної Премії Одеської обласної ради талановитій молоді за особисті досягнення у різних сферах суспільного життя Відповідно до розпорядження Одеської обласної ради від 25 серпня 2016 року № 640/2016-ОР «Про внесення змін до розпорядження обласної ради від 14 квітня 2014 року № 131/2014-ОР «Про встановлення щорічної Премії Одеської обласної ради талановитій молоді за особисті досягнення у різних сферах суспільного життя», на підставі протоколу засідання конкурсної комісії від 21 листопада 2016 року № 2: 1. Присудити у 2016 році щорічну Премію Одеської обласної ради талановитій молоді за особисті досягнення у різних сферах суспільного життя:

1.1. В номінації «ЗОЛОТА НАДІЯ ОДЕЩИНИ»: – І місце та премію у розмірі 10 тис. грн. – Солецькому Роману Миколайовичу, учню 11-Ф класу комунального закладу «Рішельєвський ліцей» Одеської обласної ради; – ІІ місце та премію у розмірі 7 тис. грн. – Галуньці Марині Ігорівні, учениці 7(11)-В класу Одеської Маріїнської гімназії Одеської міської ради; – ІІІ місце та премію у розмірі 5 тис. грн. – Філінюку Олексію Михайловичу, учню 9-А класу Одеської спеціалізованої школи № 86 І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови Одеської міської ради; – ІІІ місце та премію у розмірі 5 тис. грн. – Сбітнєву Олександру Юрійовичу, випускнику навчально-виховного комплексу «Балтська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-колегіум», Балтський район; – ІІІ місце та премію у розмірі 5 тис. грн. – Ватулі Аліні Сергіївні, учениці 9-А класу навчально-виховного комплексу «Балтська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-гімназія», Балтський район; – ІІІ місце та премію у розмірі 5 тис. грн. – Ісір Вікторії Георгіївні, випускниці навчально-виховного комплексу (загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» с. Леніне, Захарівський район.

2 1.2. В номінації «ЗА ТВОРЧІ ДОСЯГНЕННЯ»: – ІІ місце та премію у розмірі 7 тис. грн. – Ткаченко Катерині Валеріївні, спеціалісту студентського клубу ім. К.Д. Ушинського, Ананьївський район; – ІІІ місце та премію у розмірі 5 тис. грн. – Новаковській Анастасії Віталіївні, учениці 9-А класу Одеської загальноосвітньої школи № 106 І-ІІІ ступенів Одеської міської ради Одеської області; – ІІІ місце та премію у розмірі 5 тис. грн. – Савельєвій Світлані Євгенівні, студентці другого курсу Одеського комунального училища мистецтв та культури ім. К.Ф. Данькевича, Овідіопольський район; – ІІІ місце та премію у розмірі 5 тис. грн. – Щербині Ірині Геннадіївні, директору будинку культури с. Броска Ізмаїльського району Одеської області; – ІІІ місце та премію у розмірі 5 тис. грн. – Приймак Дарії Романівні, вихованці Окнянського будинку дитячої та юнацької творчості, учасниці Всеукраїнської музичної олімпіади «Голос Країни», Окнянський район.

       1.3. В номінації «ЗА НАУКОВІ ДОСЯГНЕННЯ»: – І місце та премію у розмірі 10 тис. грн. – Халімовій Олені Ігорівні, молодшому науковому співробітнику Фізико-хімічного інституту ім. О.В. Богатського НАН України, м. Одеса; – ІІ місце та премію у розмірі 7 тис. грн. – Горчагу Денису Михайловичу, асистенту на кафедрі анатомії людини Одеського національного медичного університету, м. Одеса.

      1.4. В номінації «ЗА СПОРТИВНІ ДОСЯГНЕННЯ»: – ІІ місце та премію у розмірі 7 тис. грн. – Плахотному Сергію Сергійовичу, вихованцю Савранської ДЮСШ «Олімп», майстру спорту України з універсального бою, в 2015 році двохкратному призеру чемпіонату Європи, в 2016 році трьохкратному призеру чемпіонату Європи з універсального бою, Савранський район; – ІІ місце та премію у розмірі 7 тис. грн. – Науменку Дмитру Валентиновичу, вихованцю секції спортивної акробатики Березівської ДЮСШ, майстру спорту України, члену збірної команди України зі спортивної акробатики, Березівський район; – ІІІ місце та премію у розмірі 5 тис. грн. – Неновій Еріці Германівні, учениці 8 класу Стрюківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Миколаївський район; – ІІІ місце та премію у розмірі 5 тис. грн. – Сабзалієву Азаду Тахір-огли, учню 10-А класу Болградської загальноосвітньої школи 3 І-ІІІ ступенів, чемпіону України 2016 року з карате у вазі до 55 кг, Болградський район; – ІІІ місце та премію у розмірі 5 тис. грн. – Бондаренко Карині Олегівні, учениці 11 класу Лощинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. двічі чемпіонці України 2016 року з панкратіону, Ізмаїльський район; – ІІІ місце та премію у розмірі 5 тис. грн. – Сарману Анатолію Анатолійовичу, вихованцю Овідіопольської ДЮСШ № 1, володарю 8 Кубку світу 2016 року з карате у вазі 57 кг, Овідіопольський район; – ІІІ місце та премію у розмірі 5 тис. грн. – Бондар Христині Анатоліївні, вихованці Овідіопольської ДЮСШ № 1, чемпіонка Європи 2016 року з універсального бою серед жінок, чемпіонці України з самбо серед юнаків та дівчат старшого віку, Овідіопольский район; – ІІІ місце та премію у розмірі 5 тис. грн. – Бальжик Вікторії Миколаївні, вихованці Овідіопольської ДЮСШ № 1, кандидату у майстри спорту України з дзюдо, чемпіонки України 2015 року з дзюдо та 2016 року з самбо, Овідіопольський район; – ІІІ місце та премію у розмірі 5 тис. грн. – Сентюріній Валентині Василівні, вихованці Овідіопольської ДЮСШ № 1, майстру спорту України міжнародного класу з годзю-рю карате, чемпіонці Світу 2015 року серед дорослих та юнаків з карате, Овідіопольський район; – ІІІ місце та премію у розмірі 5 тис. грн. – Гуменко Катерині Максимівні, вихованці КПНЗ «ДЮСШ з вітрильного спорту № 13» м. Одеси. майстру спорту України з вітрильного спорту, чемпіонці Світу 2015 року з вітрильного спорту у класі «Лазер 4.7», м. Одеса.

    1.5. В номінації «ЗА ПЕДАГОГІЧНІ ДОСЯГНЕННЯ»: – ІІ місце та премію у розмірі 7 тис. грн. – Носарчук Марині Іванівні, вчителю англійської мови навчально-виховного комплексу (школа-гімназія) № 1 м. Роздільна Одеської області; – ІІ місце та премію у розмірі 7 тис. грн. – Лозовщуку Олександру Феодосійовичу, вчителю історії Нерушайської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Татарбунарського району; – ІІІ місце та премію у розмірі 5 тис. грн. – Бойченко Тетяні Володимирівні, вчителю української мови та літератури навчально– виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» смт Любашівка; – ІІІ місце та премію у розмірі 5 тис. грн. – Корні Івану Миколайовичу, вчителю історії та правознавства навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – ліцей» м. Подільськ.

    1.6. В номінації «ЗА ОСОБИСТУ МУЖНІСТЬ»: – ІІ місце та премію у розмірі 7 тис. грн. – Лазарєву Миколі Володимировичу, капітану служби цивільного захисту, старшому помічнику 4 начальника чергової зміни ОКЦ ГУ ДСНС України в Одеській області, м. Одеса; – ІІІ місце та премію у розмірі 5 тис. грн. – Робульцю Констянтину Сергійовичу, головному корабельному старшині, техніку команди транспортних засобів 801 окремого загону боротьби з підводно- диверсійними силами та засобами Військово-Морських сил Збройних Сил України, м. Одеса; – ІІІ місце та премію у розмірі 5 тис. грн. – Баранюку Дмитру Івановичу, капітану служби цивільного захисту, заступнику начальника 30-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України в Одеській області, Овідіопольський район. – ІІІ місце та премію у розмірі 5 тис. грн. – Харчевському Павлу Ігоровичу, помічнику начальника зміни (з питань забезпечення) оперативно- координаційного центру Головного Управління ДСНС України в Одеській області, м. Одеса.

      1.7. В номінації «ЗА ВНЕСОК У РОЗВИТОК ГРОМАДСЬКОГО РУХУ»: – ІІІ місце та премію у розмірі 5 тис. грн. – Журенку Миколі Андрійовичу, вчителю інформатики Молодіжненської загальноосвітньої школи, організатору об’єднання творчої молоді міста, освітніх та культурних заходів у м. Чорноморськ.

      1.8. В номінації «ЗА ВНЕСОК У СФЕРУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я»: – ІІ місце та премію у розмірі 7 тис. грн. – Мельнику Юрію Володимировичу, завідуючому відділенням функціональної діагностики комунальної установи «Міська лікарня № 5», м. Одеса; – ІІІ місце та премію у розмірі 5 тис. грн. – Лапі Наталії Миколаївні, лікарю акушеру-гінекологу комунального закладу «Южненська міська лікарня», м. Южне; – ІІІ місце та премію у розмірі 5 тис. грн. – Рудницькому Сергію Павловичу, лікарю анестезіологу, завідуючому анестезіологічним відділенням з ліжками інтенсивного лікування комунальної установи «Арцизька центральна районна лікарня», Арцизький район.

    1.9. В номінації «ЗА ВНЕСОК У РОЗВИТОК МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ» гідних претендентів посісти призові місця немає.

        1.10. В номінації «ЗА АКТИВНУ ЖУРНАЛІСТСЬКУ ДІЯЛЬНІСТЬ»: – ІІ місце та премію у розмірі 7 тис. грн. – Буць Віктору Васильовичу, голові громадської організації «ТВІК», організатору телепроекту «Іванівські новини», Іванівський район; 5 – ІІІ місце та премію у розмірі 5 тис. грн. – Чудній Олені Сергіївні, журналісту комунального підприємства «Телекомпанія «ПЕТ», Подільський район; – ІІІ місце та премію у розмірі 5 тис. грн. – Хаджіогло Аліні Миколаївні, журналісту газети «Кур’єр тижня» видавничого дому «Кур’єр», Ізмаїльський район. 2. Відділу господарського забезпечення апарату обласної ради (Рогульський В.В.) забезпечити проведення святкового заходу щодо нагородження щорічною Премією Одеської обласної ради талановитої молоді. 3. Відділу фінансового забезпечення, бухгалтерського обліку та звітності апарату обласної ради (Новицька О.М.) після отримання фінансування від Департаменту фінансів Одеської обласної державної адміністрації за КФК 091106 «Інші видатки», КЕКВ 2210 «Предмети, матеріали, обладнання та інвентар», КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)», КЕКВ 2730 «Інші виплати населенню» здійснити оплату видатків з організації вищезазначеного заходу та виплати Премії талановитій молоді згідно з кошторисом (додається).

Голова обласної ради А.І. Урбанський

DSC_2529 DSC_2532 DSC_2537 DSC_2552 DSC_2561 DSC_2562 DSC_2570 DSC_2574 DSC_2583 DSC_2587 DSC_2595 DSC_2599 DSC_2605 DSC_2606 DSC_2612 DSC_2614 DSC_2619 DSC_2622 DSC_2626 DSC_2631 DSC_2636 DSC_2640 DSC_2646 DSC_2648 DSC_2650 DSC_2660 DSC_2668 DSC_2675 DSC_2680 DSC_2684 DSC_2692 DSC_2698 DSC_2702 DSC_2707 DSC_2713 DSC_2719 DSC_2722 DSC_2732 DSC_2742 DSC_2756

Повернутися назад