65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Міжнародний Трейд-клуб у Одесі

17-03-2016
HAK_7863

У адмінбудинку обласної ради на проспекті Шевченка, 4, відбулося засідання Міжнародного Трейд-клубу в Україні. Нагадаємо, що на сьогоднішній день ця структура об’єднує керівників та працівників відділів з торговельно-економічних питань близько 60 посольств іноземних держав і міжнародних організацій, акредитованих в Україні.

Головною метою діяльності Трейд-клубу є інформування іноземних дипломатів про економічний потенціал України в цілому і окремих регіонів зокрема, сприяння залученню в Україну інвестицій, налагодження  ділових контактів між українськими та іноземними підприємцями.

Під час засідання в Одесі іноземним дипломатам було проведено ряд презентацій щодо економічних та  інвестиційних можливостей  нашого регіону, встановлення співпраці між вітчизняними та закордонними  компаніями, потенційними інвесторами. Економічний, туристичний і культурний потенціал представили провідні підприємства та установи Одещини (в тім числі й Одеська митниця).

З планами по реалізації ряду важливих інвестиційних проектів, до розробки і втілення у життя яких причетна обласна рада, присутніх познайомив заступник голови регіонального зібрання Юрій Дімчогло. Насамперед мова йде про поліпшення транспортного сполучення Одещини з регіонами сусідніх держав (налагодження вантажопасажирського  сполучення України з Румунією шляхом будівництва поромної переправи Орлівка-Ісакча, впровадження залізничного маршруту «Одеса-Бухарест» та ін.).

 

Повернутися назад