65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Місто Болград відзначає 200-річчя

25-08-2021
5E8FBAEA-9DF7-47E4-9EC8-6AD8FBC4F233

25 серпня відзначається 200 років з дня заснування міста Болград. 

Привітати зі святом у місто приїхали заступник голови Одеської обласної ради Вадим Шкарівський та депутати Оксана Дімова, Олег Капсамун, Юлія Шестакова, Таміла Афанасьєва, Олена Плачкова, Олексій Кобильніков, Андрій Аносов. Разом вони  нагородили почесними грамотами обласної ради видатних жителів Болграда — за вагомий особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток регіону.

Вони також відвідали Болградську гімназію імені Раковського та взяли участь у зустрічі міністра закордонних справ Республіки Болгарія Світлана Стоєва з громадськістю міста. Разом вони обговорили перспективи співпраці в соціально-економічній сфері Болградської міської громади і Болгарії, а потім поклали квіти до пам’ятника Івану Інзову.

«Болград — це яскравий приклад для всієї нашої країни. Це місто, в якому дружно живуть, вчаться один у одного і допомагають один одному болгари, гагаузи, українці, росіяни, албанці, молдавани та інші національності, — зазначив Вадим Шкарівський. — Хочу побажати місту стабільності, розвитку та процвітання, нехай воно гарнішає з кожним роком!»

Повернутися назад