65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Медикам Таїровської громади передали новий автомобіль

31-08-2021
4CCC4F40-2136-480A-AA26-830AEE2BE276

Медики Таїровської громади Одеського району отримали автомобіль Renault Duster 2021 року випуску.

Під час сесії 19 серпня депутати Одеської обласної ради підтримали рішення про передачу двох автомобілів до комунальної власності Кулевчанської сільської ради та Таїровської селищної ради. Відтак, цей автомобіль буде на балансі КП «Таїровській консультативно-діагностичний центр» і допоможе надавати якісну медичну допомогу. 

31 серпня ключі від автомобіля передали голова Одеської обласної ради Григорій Діденко та директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Наталія Одарій-Захар’єва. 

«Я знаю, що Таїровська громада має амбітні плани і чудові перспективи. За прогнозами спеціалістів, вже за п’ять років населення громади може зрости до 150 тисяч жителів. Всі вони потребуватимуть не лише якісного житла, а й відповідної інфраструктури. Я бачу, що ви вже працюєте над цим. І обласна рада готова надавати допомогу та співпрацювати у цьому напрямку!» — підкреслив Григорій Діденко. 

Зазначимо, що, окрім селища Таїрове, до громади входять села Сухий Лиман, Балка та Лиманка. На її території функціонують дві школи, один дитячий садочок, консультаційно-діагностичний центр,

амбулаторія та ФАП. Наразі в рамках програми Президента України «Велике будівництво» в селищі Таїрове будується ще один дитячий садочок.

За інформацією керівництва громади, станом на 1 січня 2020 року на її території проживало 20 259 зареєстрованих мешканців. Фактично на території громади мешкає близько 70 тисяч населення.

Повернутися назад