65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Кращі з кращих

03-11-2015
1

Голова обласної ради Михайло Шмушкович в урочистій обстановці нагородив керівників сільських і селищних рад, визнаних переможцями  цьогорічного обласного  конкурсу з розвитку соціальної інфраструктури та благоустрою території. Як ми вже розповідали, метою конкурсу є підвищення ефективності роботи місцевого самоврядування, а також узагальнення і розповсюдження досвіду кращих практик сільських і селищних рад.

Конкурс проходив у два етапи. Спочатку кращих з кращих визначили на рівні районів. Потім робочі групи з представників обласної ради, облдержадміністрації та структурних підрозділів центральних органів виконавчої влади відвідали з перевіркою території сільрад. І, врешті-решт, обласна конкурсна комісія підбила остаточні підсумки. Особливу увагу експерти приділили рівню активності керівників рад, їхнім конкретним досягненням в питаннях виконання бюджету, ефективності використання майна громади, розвитку інфраструктури населених пунктів.

– Все залежить від людей. Там, де місцева влада з відповідальністю і душею ставиться до справи, можна і лад наводити, і людям приділяти увагу, а вони це бачать і цінують, – зазначив Михайло Шмушкович.

 

У К Р А Ї Н А

О Д Е С Ь К А   О Б Л А С Н А   Р А Д А

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

17 вересня 2015 року                                                                                                        № 437/2015 – ОР

Про визначення переможців обласного конкурсу

сільських та селищних рад з розвитку соціальної інфраструктури

та благоустрою території у 2015 році

Згідно з рішенням обласної ради від 12 вересня 2008 року № 600-V «Про щорічний обласний конкурс сільських та селищних рад з розвитку соціальної інфраструктури та благоустрою території», на підставі протоколу засідання обласної конкурсної комісії по проведенню обласного конкурсу сільських та селищних рад з розвитку соціальної інфраструктури та благоустрою території від 16 вересня 2015 року:

 

  1. Визначити переможцями обласного конкурсу сільських та селищних рад з розвитку соціальної інфраструктури та благоустрою території у 2015 році і нагородити дипломами першого ступеня та грошовим призом у розмірі 60,0 тис. грн. для соціально-економічного розвитку відповідної території:

– перша зона (північні райони) – Троїцьку сільську раду Любашівського району (сільський голова – Бондаренко Віктор Митрофанович);

– друга зона (центральні райони) – Маяківську сільську раду Біляївського району (секретар – Сушкова Лариса Романівна);

– третя зона (південні райони) – Кам’янську сільську раду Ізмаїльського району (сільський голова – Лефтеров Іван Олексійович).

 

  1. Нагородити дипломами другого ступеня та заохочувальними призами сільські ради, які посіли друге місце:

– перша зона (північні райони) – Перехрестівську сільську раду Фрунзівського  району (сільський голова – Грекуляк Василь Іванович);

– друга зона (центральні райони) – Визирську сільську раду Комінтернівського району (сільський голова – Токменінов Олександр Павлович);

– третя зона (південні райони) – Лиманську сільську раду Татарбунарського району (сільський голова – Резніченко Василь Іванович).

 

  1. Нагородити дипломом третього ступеня та заохочувальним призом сільську раду, яка посіла третє місце:

– друга зона (центральні райони) – Розквітівську сільську раду Березівського району (сільський голова – Кнорр Олександр Анатолійович).

 

  1. У конкурсі серед селищних рад області визначити переможцем обласного конкурсу Любашівську селищну раду Любашівського району (селищний голова – Павлов Геннадій Анатолійович) і нагородити дипломом першого ступеня та грошовим призом у розмірі 60,0 тис. грн. для соціально-економічного розвитку відповідної території.

 

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Голова обласної ради                                                                                                       М.В. Шмушкович

 

 

 

Повернутися назад