65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Координаційна нарада щодо стану протидії злочинності

28-11-2016
DSC01655

Голова обласної ради Анатолій Урбанський взяв участь у координаційній нараді щодо стану протидії злочинності в Одеській області, яку провів прокурор області Олег Жученко.

На нараду були запрошені керівники Національної поліції області, управління СБУ в Одеській області, Одеської митниці ДФС, управління Державної пенітенціарної служби в Одеській області.

Присутні обговорили стан законності, напрямки протидії злочинності та перспективи спільної роботи на майбутнє. Зокрема – відновлення порушених конституційних прав громадян у кримінальному провадженні, протидія корупції, викриття і розслідування бюджетних розкрадань, махінацій із землями державної та комунальної власності, ліквідація схем тіньового обігу сільськогосподарської продукції та ухилення від сплати податків.

Як підкреслив Анатолій Урбанський, лише завдяки тісній співпраці органів місцевого самоврядування, органів державної влади, правоохоронних органів можна досягти зменшення рівня злочинності в регіоні, а наявний ряд недоліків спільними зусиллями потрібно долати.

За підсумками засідання було визначено ряд спільних скоординованих заходів, які спрямовані на профілактику кримінальних правопорушень та підвищення ефективності роботи правоохоронних органів.

DSC01655

Повернутися назад