65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Комісія з питань житлово-комунального господарства

20-04-2016
HAK_1159

Учасники засідання постійної комісії обласної ради з питань житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження (голова – Дмитро Чапір) розглянули низку звернень від депутатів, голів районних, міських рад про виділення фінансування із бюджету Одеської області.

Депутати розглянули звернення голови Роздільнянської районної ради щодо виділення коштів на проведення заходів з підвищення енергоефективності в загальноосвітніх навчальних закладах Роздільнянського району. Мова йшла про модернізацію шкіл в районі, заміну вікон та ремонт дахів з метою економії тепла в даних навчальних закладах. Під час бурхливого обговорення члени комісії відклали дане питання, зазначивши, що воно потребує додаткового вивчення, а саме проведення енергоаудиту КП «Одеська обласна енергозберігаюча компанія» та визначення доцільності і можливості підтримання запропонованих ініціатив Департаментом розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарства обласної державної адміністрації.

Також народні обранці вирішили відправити ряд звернень на доопрацювання, оскільки вони потребують додаткового вивчення постійною комісією.

HAK_1160 HAK_1161

Повернутися назад