65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Комісія розглянула майже 30 листів та звернень з питань ЖКГ

18-02-2021
83A51622-C35D-4F2A-BD6D-36326B297D23

Майже 30 звернень та листів від депутатів, органів місцевого самоврядування розглянула постійна комісія з питань житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження. Усі висновки та рекомендації щодо них були надані 17 лютого під час чергового засідання, яке провів Семен Корж.

Зокрема, департаменту економічної політики та стратегічного планування облдержадміністрації рекомендовано включити до плану регіонального розвитку статтю витрат на фінансування розробки документації для проєкту полігону побутових відходів на території Вилковської територіальної громади. Мова про суму в розмірі 2 млн грн.

Водночас департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності облдержадміністрації перенаправлено звернення жителів з проханням відшукати можливості та включити до регіональної програми «Питна вода», що наразі розробляється, питання забезпечення водопостачанням міста Вилкове та села Десантне.

Низка листів від органів місцевого самоврядування стосувалась необхідності будівництва нових або проведення капітальних ремонтів, реконструкції існуючих систем та об’єктів житлово-комунального господарства.

Окрім цього, депутати заслухали та взяли до відома звіти про виконання цільових програм компенсації частини кредитів для впровадження заходів з енергозбереження, реконструкції і модернізації житла, а також енергоефективності Одеської області за 2020 рік. Детальніше про це – згодом у розділі «Постійні комісії» на офіційному сайті обласної ради.

Повернутися назад