65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Коментар Анатолія Урбанського щодо створення КП «Регіональна служба охорони» Одеської обласної ради

18-06-2018
DSC_7041

За підсумками дев’ятнадцятої сесії обласної ради голова обласної ради Анатолій Урбанський відповів на запитання журналістів з приводу створення комунального підприємства «Регіональна служба охорони» Одеської обласної ради:

«Даний проект рішення знайшов підтримку більшості депутатів у сесійній залі. Хочу звернути увагу на те, що комунальне підприємство буде створено для здійснення заходів з охорони майна територіальної громади сіл, селищ, міст області, а не адміністративної будівлі Одеської обласної ради на проспекті Шевченка, 4. Наразі йдеться про створення КП, після цього буде підготовлено статут підприємства, який також буде подано на розгляд сесії обласної ради».

Проект рішення «Про створення комунального підприємства «Регіональна служба охорони» Одеської обласної ради» підготовлений відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Господарського кодексу України, Закону України «Про охоронну діяльність». Створення КП необхідно для забезпечення на високому професійному рівні надійного захисту майнових інтересів територіальних громад області.

Для реалізації систематичного контролю за станом майнової безпеки територіальних громад сіл, селищ, міст області виникає необхідність з організації та практичного здійснення реальних заходів охорони, спрямованих на забезпечення недоторканності, цілісності будівель, споруд, транспортних засобів та іншого рухомого і нерухомого майна, з метою запобігання та недопущення протиправних дій, припинення несанкціонованого доступу до майна та забезпечення здійснення обласною радою всіх належних їй повноважень з управління майном територіальної громади області.

DSC_7041

Повернутися назад