65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Керівники області відвідали Арцизький район

18-04-2017
DSC_5195

Голова обласної ради Анатолій Урбанський та голова обласної державної адміністрації Максим Степанов відвідали Арцизький район з робочим візитом, в рамках якого керівники області провели прийом громадян.

Питання, з якими зверталися мешканці Одещини, здебільшого стосувалися вирішення житлових проблем, земельних та соціальних питань. Уважно вислухавши всі звернення та прохання  громадян, Анатолій Урбанський та Максим Степанов  надали детальні роз’яснення щодо можливих варіантів розв’язання порушених питань.

Також цього ж дня очільники області спільно з депутатами обласної ради та керівництвом Арцизького району поспілкувалися з аграріями та ознайомилися з ходом проведення посівної кампанії на півдні Одещини.

«У минулому році Одеська область стала лідером за кількістю  зібраного врожаю. У поточному році, за прогнозами спеціалістів, Одещина спроможна вийти на той самий рівень та навіть перевищити результати 2016 року. Фермери не тільки на півдні області, але й на півночі забезпечені паливно-мастильними матеріали та зерновим фондом для проведення посівної кампанії. Існує лише одна проблема – «перевантаження» вантажних автомобілів під час збору врожаю» – наголосив Анатолій Урбанський.

Головний агроном фермерського господарства Михайло Славов розповів, що цього року погодні умови сприяють доброму розвитку аграрних культур, тому на сьогоднішній день вже розпочато обприскування посівів від бур’янів і стимуляцію росту рослин та посів кукурудзи.

DSC_5237 DSC_5009 DSC_5020 DSC_5030 DSC_5077 DSC_5104 DSC_5116 DSC_5150 DSC_5195 DSC_5203

Повернутися назад