65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Керівники Мінмолодьспорту проінспектували ключові спортивні об’єкти Одещини

10-06-2021
D7202AA6-D342-46A3-BF0C-2B4C83992D2A

Днями Одеську область відвідали з робочим візитом перший заступник міністра молоді та спорту України Сергій Симонов, держсекретар Мінмолодьспорту Олексій Перевезенцев та радниця Офісу Президента Олена Говорова. 

В Одесі вони проінспектували хід капітального ремонту обласної школи вищої спортивної майстерності «Олімпієць» та оглянули стан спортивно-концертного комплексу «Палац спорту». Делегацію супроводжували представники управління обласної ради з майнових відносин та облдержадміністрації.

Було зазначено, що школа «Олімпієць» — це єдиний спортивний об’єкт в регіоні, де тренування та змагання можна проводити цілий рік поспіль. Зараз там проводиться ремонт. Сергій Симонов звернув увагу на те, що біля школи потрібно облаштувати якісну пішохідну зону. Палац спорту — найбільша крита арена Одеси, але він потребує реконструкції, тож були окреслені перші кроки. 

Учасники виїзної наради обговорили нагальні питання щодо ремонту та подальшого функціонування об’єктів. Зокрема Олена Говорова зауважила, що Одеса має стати спортивним кластером і має для цього всі необхідні ресурси. Сергій Симонов підкреслив, що міністерство готово надати підтримку та максимально сприяти діям у цьому напрямку.

 

Повернутися назад