65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Капітальний ремонт доріг комунальної власності у селі Шевченкове

23-04-2018
Шевченково (5)

Розпочато капітальний ремонт доріг комунальної власності у селі Шевченкове, Кілійського району, Одеської області. З бюджету розвитку в частині міжбюджетних трансфертів на проведення робіт спрямовано 1 млн. 490 тис. грн.

«Мені дуже приємно що мій проект будівництва дороги в моєму рідному селі стартував. Спасибі керівництву Одеської обласної ради, а також депутатам, що підтримали мене в цьому питанні. Також хочу відзначити роботу місцевої влади, яка зуміла оперативно організувати освоєння цього проекту», – висловився депутат обласної ради Іван Бойченко.

За його словами, ідея полягає в тому, аби розбудовувати не тільки центральні,  але й другорядні вулиці в селі. Саме тому роботи стартували з будівництва дороги по вулиці Суворова.

«Дорожня галузь України десятиліттями не отримувала достатнього  фінансування. І лише завдяки реформам Президента Петра Порошенка та фінансовій децентралізації, місцеві органи влади мають дієву можливість залучати фінансові ресурси для реалізації проектів з розбудови доріг», –  зазначив голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський.

_Шевченково-вул.Суворова Шевченково (3) Шевченково (4) Шевченково (5)

Повернутися назад