65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Капітальний ремонт доріг комунальної власності у Роздільнянському районі

14-12-2018
1

У селах Кучурган та Понятівка Роздільнянського району триває капітальний ремонт дорожнього покриття. На зазначені роботи з обласного бюджету розвитку у рамках фінансування ремонту доріг комунальної власності виділено 1 млн грн. та 700 тис. грн відповідно.

Контроль за виконанням ходу виконання робіт з капітального ремонту здійснює депутат Одеської обласної ради Ігор Іоганов: «Проінспектував хід виконання робіт з капітального ремонту дороги в селі Кучурган, по вулиці Горіховій. Також цього тижня був проведений капітальний ремонт частини дороги комунальної власності в селі Понятівка, по вулиці Лисенка. Роботи проводяться якісно і в поставлені терміни», – зазначив депутат.

«Дорожня галузь України десятиліттями не отримувала достатнього  фінансування. І лише завдяки реформам Президента Петра Порошенка та фінансовій децентралізації, у місцевих органи влади з’явилася реальна можливість залучати фінансові ресурси щодо розбудови доріг», – висловився голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський.

1 2 3 45 6 7 8 9

Повернутися назад