65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Кадрові призначення та ліквідація КП: чергове засідання провела комісія з питань управління майном

17-08-2021
92CA97B8-2A38-41B1-8693-76114B0E4748

17 серпня відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань управління майном спільної власності територіальних громад області, яку очолює Микола Дерев’янко. 

Члени комісії підтримали проєкт рішення про припинення КП «Одеська обласна енергозберігаюча компанія» шляхом її ліквідації як юридичної особи.

Для цього буде створена ліквідаційна комісія, до складу якої увійдуть депутати. 

Під час засідання також підтримали низку кадрових рішень. Зокрема, проєкт рішення про призначення Олексія Тарасова на посаду директора Спортивно-концертного комплексу «Одеський палац спорту». Також підтримано проєкт про призначення Ганни Генсіровської на посаду директора КП «Одесаоблфарм». Зараз вони працюють у статусі виконуючих обов’язки, планується їх призначити строком на три роки.

Строком на три роки також планують призначити Валерія Дімітрова — на посаду директора КНП «Одеський обласний центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю» (м. Болград) та Єлизавету Осіпенко — на посаду директора комунальної установи «Обласний центр методичної роботи та соціальних виплат».

До того ж було підтримано проєкт рішення щодо припинення КУ «Центр професійної реабілітації інвалідів» (село Холодна Балка) шляхом приєднання до КУ «Обласний центр методичної роботи та соціальних виплат».

Повернутися назад