65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Ізмаїл отримав кошти з резервного фонду обласного бюджету

15-08-2016
DSC_0929-670×407

Із резервного фонду обласного бюджету було виділено 5 мільйонів гривень для проведення заходів щодо ліквідації наслідків надзвичайної ситуації,  пов’язаної зі спалахом гострих кишкових інфекцій серед населення у місті Ізмаїл та селі Броска Ізмаїльського району. Так, Ізмаїльській міській раді були перераховані зазначені кошти на безповоротній основі. Сума передбачає закупівлю медикаментів та предметів медичного призначення, дезінфекційних засобів для Ізмаїльської міської центральної лікарні, забезпечення питною водою, очистку вигрібних ям та капітальний ремонт об’єктів водопостачання.

Про це йшлося на сьогоднішній зустрічі голови обласної ради Анатолія Урбанського з депутатом облради, директором Департаменту фінансів обласної державної адміністрації Мариною Зінченко та в.о. директора Департаменту розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарства обласної державної адміністрації Володимиром Левицьким.

«Обласна влада не залишила без уваги ситуацію, яка склалася в Ізмаїлі. Звернення міського голови було розглянуто і прийнято відповідне рішення фінансово підтримати невідкладні заходи щодо ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та запобігання аналогічних випадків у майбутньому», – зауважив Анатолій Урбанський.

DSC_0929-670x407

Повернутися назад