65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

ІІ Всеукраїнський конкурс камерних ансамблів

08-07-2016
HAK_5956

Навесні завдяки підтримці Одеської обласної ради відбувся ІІ Всеукраїнський конкурс камерних ансамблів імені В.П. Повзуна. У конкурсі взяли участь 114 молодих талановитих виконавців з провідних музичних навчальних закладів України. Ректорат Одеської національної музичної академії імені А.В. Нежданової висловив вдячність голові Одеської обласної ради Анатолію Урбанському за надання організаційної та фінансової  допомоги у підготовці та проведенні конкурсу.

Всеукраїнський конкурс камерних ансамблів імені В.П. Повзуна зародився у березні 2014 року у Одеській національній музичній академії імені А.В. Нежданової. Це стало важливим підсумком багаторічної діяльності викладачів-ентузіастів кафедри камерного ансамблю та квартету. До журі конкурсу увійшли провідні викладачі музичних навчальних закладів України.

«Наш регіон відомий на увесь світ своїми культурними традиціями, адже тут проживають в мирі та злагоді представники 133 національностей. Всеукраїнський конкурс камерних ансамблів імені В.П. Повзуна посідає особливе місце серед розмаїття культурних подій нашого міста. Музиканти з багатьох міст нашої країни, що беруть участь у цьому конкурсі мають прекрасну можливість показати свою майстерність та творчий потенціал. Я впевнений, ми ще не одноразово поринемо у яскравий світ музичної майстерності молодих виконавців та отримаємо високу насолоду та найкращі враження від талановитих виступів» – наголосив Анатолій Урбанський.

HAK_5956

Повернутися назад