65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

ХVII Всеукраїнська виставка-форум “Українська книга на Одещині”

20-05-2016
DSC_4881

Сьогодні в Одеській національний науковій бібліотеці розпочалася загальнодержавна культурно-просвітницька акція – ХVII Всеукраїнська виставка-форум “Українська книга на Одещині”.

Метою заходу є збереження та примноження духовного й культурного надбання українського народу, створення сприятливих умов для видання та популяризації української книги, поповнення бібліотек Південного регіону новими виданнями.

Відкриття виставки-форуму відвідав депутат обласної ради Олесь Вітряний.

«Від імені голови обласної ради Анатолія Урбанського та усього депутатського корпусу вітаю з відкриттям вже сімнадцятої  Всеукраїнської виставки-форуму «Українська книга на Одещині». Сьогодні, в епоху  інформаційних технологій, надважливим є виховання культури читання та любові до друкованого слова, збереження та примноження духовного і культурного надбання українського народу та популяризації української книги. Виставка-форум – це значний внесок для підтримки молодих письменників і поетів. Також ця акція сприяє посиленню інтересу читачів до української книги, що є актуальним у цей нелегкий для нашої держави час» – зазначив депутат.

Під час роботи виставки-форуму експонуватимуться книжково-ілюстративні виставки, видавці презентуватимуть наукові, історичні, краєзнавчі видання, переклади українською та іншими мовами кращих зразків класичної та сучасної іноземної літератури.

Повернутися назад