65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Григорій Діденко зустрівся з медиками та соціально відповідальним бізнесом Іванівської громади

22-01-2021
photo_2021-01-22 18.15.51

Голова Одеської обласної ради Григорій Діденко під час робочого візиту до Іванівської громади Березівського району 22 січня відвідав соціально важливі об’єкти. 

Зокрема, він поспілкувався з медичним колективом центральної районної лікарні та передав тести для визначення антигенів COVID-19, маски, рукавички, каністри з антисептиком та інші предмети, необхідні для запобігання розповсюдженню коронавірусу.

Григорій Діденко подякував медпрацівникам за сумлінну працю в умовах пандемії та з нагоди Дня Соборності України вручив почесні грамоти Одеської обласної ради лікарям Костянтину Дороганю та Наталі Левіцькій, медсестрі Інні Мазурик.

Зазначимо, до візиту приєднались народний депутат України Степан Червнявський, депутати обласної ради й керівництво ОТГ. Разом вони також провели зустріч з директором Іванівської загальноосвітньої школи I-III ступенів імені Б.Ф. Дерев’янка та окреслили першочергові проблеми на обох об’єктах і можливі шляхи до їх розв’язання.

Ще одним пунктом візиту стало підприємство «Іванівські млинарі», що займається виробництвом хлібобулочних та кондитерських виробів. Як розповів його директор Володимир Брезицький, за сприянням громади частина продукції реалізується за соціальною ціною – приміром, хліб коштує 8 гривень.

Підприємство постачає продукцію на велику частину району, зокрема шкільним закладам. За 2020 рік кількість договорів на постачання збільшилась на понад 30%.

Повернутися назад