65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Григорій Діденко здійснив робочий візит в Арциз та Кілію

23-12-2021
04B97058-97A7-4A36-92F2-614144C6A10F

23 грудня голова Одеської обласної ради Григорій Діденко здійснив робочий візит до південних районів області. 

Разом з депутатами обласної ради він відвідав місто Арциз, де відбулося відкриття нової артезіанської свердловини. 

В останні роки одна з двох свердловин у місті дала збій, вже цього літа розпочалися перебої з водою. Якби проблему не вирішили, мешканці Арцизу почали б отримувати воду по годинах. Через велике навантаження могла би вийти зі строю і друга свердловина. 

Під час попереднього робочого візиту Григорія Діденка до Арцизу на особистому прийомі до нього з цим питанням звернувся директор місцевого КП «Водоканал» Федір Желясков. Як результат найближчим часом було забезпечено фінансування з обласного бюджету. 

«Відтак, системно та поступово вирішуємо актуальні проблеми жителів Одещини. Працюємо далі», — зауважив голова обласної ради.

Наступним пунктом робочої поїздки було місто Кілія. Сьогодні там урочисто відкрили після капітального ремонту спортивний майданчик місцевої школи №3. 

«На правах гостя першим вдарив по футбольному м’ячу. Зазначу, що на капітальний ремонт майданчика було виділено кошти з обласного та місцевого  бюджету», — розказав Григорій Діденко.

Він також відвідав комбінат продуктів харчування ТОВ «Титан», що відіграє важливу роль у життєдіяльності Кілійської громади та сусідніх населених пунктів. 

Підприємство об’єднує цілу низку виробництв: молочне, ковбасне, м’ясне, рибне, хлібобулочне, виробництво фруктових та столових вод, готових страв, а також меду. Його потужності забезпечені допоміжними підрозділами, серед них служба контролю якості, спеціалізована багатогалузева лабораторія, служба ветеринарного контролю, гуртожиток.

 

Повернутися назад