65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Григорій Діденко відвідав медичні заклади міста Березівка

21-01-2022
5157A812-642F-49D3-A9C6-EC6AC1717EF1

Голова Одеської обласної ради Григорій Діденко здійснив робочий візит до міста Березівка 21 січня. 

Разом із заступником міністра охорони здоров’я України Іриною Микичак, першим заступником голови Одеської облдержадміністрації 

Борисом Волошенковим, директором департаменту охорони здоров’я ОДА Наталією Одарій-Захар’євою, директором Південного міжрегіонального департаменту НСЗУ Дмитром Самофаловим та депутатами обласної ради він проінспектував медичні заклади міста, що тепер є центром укрупненого району. 

Спершу вони відвідали КНП «Березівська центральна міська лікарня», де їм продемонстрували, як працюють з пацієнтами у оновленому відділенні екстреної медичної допомоги. Реконструкція відділення була завершена у 2021 році у рамках програми «Велике будівництво». Загальна кошторисна вартість — понад 14 млн грн, з них понад 5 млн грн було виділено з обласного бюджету. Загальна площа приймально-діагностичного відділення після реконструкції складає 510 кв.м.

«Тепер ми на власні очі бачимо комфортну лікарню з сучасним обладнаннями. Є всі умови для якісного надання медичних послуг, проте все ще на порядку денному кадрове питання. Саме тому сьогодні з нами приїхали майбутні лікарі — студенти шостого курсу», — зауважив Григорій Діденко.

Члени делегації також відвідали КНП «Березівський міський центр первинної медико-санітарної підготовки», на базі якого працює тимчасовий стаціонарний пункт щеплення, Центр вакцинації населення та три мобільні бригади. Центр ПМСД обслуговує населення чотирьох громад: Березівської, Раухівської, Розквітівської та Стрюківської. Співробітники центру вже вакцинували понад 15,5 тис. жителів району. 

«Обговорили з працівниками центру хід вакцинації і зробили щеплення самі — сьогодні я, Ірина Микичак та депутати обласної ради отримали бустерну дозу вакцини саме у Березівці», — підкреслив Григорій Діденко.

Повернутися назад