65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Григорій Діденко долучився до засідання Верховної Ради, на якому заслухали послання Президента

01-12-2021
550D9B1B-29D0-45FE-A9C2-4AC9609B4C18

Голова Одеської обласної ради Григорій Діденко 1 грудня долучився до засідання Верховної Ради, на якому Президент Володимир Зеленський виступив з щорічним Посланням про внутрішнє і зовнішнє становище України.

Під час виступу Володимир Зеленський окремо зупинився на тому, які важливі кроки плануються найближчим часом. Серед них ініціювання законопроєкту про економічний паспорт українця. Плата за використання надр буде переводитися на персональні рахунки українських  дітей. Коли їм виповниться 18 років, гроші можна буде витратити на придбання житла або на оплату освіти в Україні.

Ще одним кроком стане внесення на розгляд Верховної Ради законопроєкту про запровадження множинного громадянства для українців за кордоном. 

«Важлива складова нашої міжнародної політики — підтримка світового українства. Я знаю, яким важливим для українців, котрі мешкають у США, Канаді та ЄС, є питання множинного громадянства. Сьогодні я вношу відповідний законопроєкт на розгляд парламенту. Нас — 65 мільйонів», — повідомив Президент.

Володимир Зеленський також наголосив на готовності до прямих переговорів з керівництвом Російської Федерації — для встановлення миру та повернення тимчасово окупованих українських територій.

«Президент підкреслив, що Україна — це наша держава і ми повинні боротися за наші території спільно та усіма можливостями. З усіма політиками та бізнесменами. Спільно будувати незалежність. Сьогодні я — також у Києві та вважаю, що долучився до надзвичайно важливого для всієї України заходу», — зауважив Григорій Діденко.
97ED8B3C-A0A4-46A0-AF32-48C6E18D53D8

Повернутися назад