65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Григорій Діденко дав інтерв’ю виданню «Вечірня Одеса»

05-04-2021
8268F577-5C05-4A9B-AB56-E3C51B95128A

Голова Одеської обласної ради Григорій Діденко поспілкувався з головним редактором газети «Вечірня Одеса». Про перші висновки роботи, запоруки успіху регіону і найближчі цілі — читайте в інтерв’ю за посиланням.

Зокрема голова обласної ради розповів, на яких напрямках закцентована увага у роботі. «Важливо все. Серед пріоритетів — розвиток системи охорони здоров’я, освіти. І фінансування знакових інфраструктурних проєктів, багато з яких входять до президентської програми «Велике Будівництво», — зазначив він.

Григорій Діденко також додав, що наразі тривають роботи з реконструкції спортивного комплексу «Олімпієць» та Одеського академічного українського музично-драматичного театру ім. В. Василька. «Сподіваємося, що завдяки співфінансуванню з держбюджету пройде реконструкція Одеської філармонії. Продовжиться будівництво шкіл, дитячих садів», — підкреслив він. 

Окрім цього, голова обласної ради відповів на питання, пов’язані із земельними відносинами у громадах, рішеннями щодо комунальних підприємств, які знаходяться у власності облради, підготовку до відзначення 30-річчя незалежності України та методи залучення інвестицій. 

«Я хочу зробити наш регіон максимально привабливим для інвесторів, щоб він домігся більшого успіху в морській, аграрній, туристичній сферах. Але головне — хочу зробити область максимально комфортною для людей», — підсумував Григорій Діденко та наголосив, що робочі поїздки по регіону залишаться для нього обов’язковими.

Повернутися назад