65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Голова Одеської обласної ради провів зустріч з Генеральним Консулом Республіки Польща в Одесі

07-08-2020
DSC_8385

Голова Одеської обласної ради Сергій Паращенко провів офіційну зустріч з новопризначеним Генеральним Консулом Республіки Польща в Одесі пані Катажиною Солек.

Від Одеської обласної ради у заході також взяла участь начальник управління з питань економіки, бюджету, інвестицій та міжнародного співробітництва апарату обласної ради Ірена Надем’янова.

Сергій Паращенко привітав  пані Катажину Солек з призначенням на відповідальну дипломатичну посаду й побажав успіхів у роботі.

В ході зустрічі Сергій Паращенко обговорив з Генеральним Консулом економічні виклики, з якими зіштовхнулася Одеська область та держава в цілому в умовах пандемії. Далі сторони обговорили напрямки розширення та поглиблення двостороннього співробітництва між воєводствами Республіки Польща та Одеським регіоном. Зокрема, йшлося про завершення реформи децентралізації в Україні, продовження договірних відносин та обміну досвідом з польськими представниками органів місцевого самоврядування. У свою чергу, пані Катажина Солек висловила готовність до подальшої плідної співпраці та укріплення взаємовигідного партнерства.

DSC_8336

DSC_8346

DSC_8354

DSC_8364

DSC_8385

Повернутися назад