65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Голова обласної ради та депутати долучилися до колегії Одеської ОДА

18-08-2021
67CCB0B8-0458-435B-9016-4B697334ACB6

18 серпня голова Одеської обласної ради Григорій Діденко та депутати долучилися до колегії Одеської облдержадміністрації. 

На засіданні розглядалися чотири питання: стан виконання місцевих бюджетів Одеської області за підсумками першого півріччя, пiдвищення рiвня заробiтної плати та легалізація зайнятості населення у громадах, хід збирання ранніх зернових, а також представлення до нагородження Почесною грамотою Кабінету Міністрів України.

Зокрема, як доповіла директор департаменту фінансів ОДА, депутатка облради Марина Зінченко, з 99 місцевих бюджетів області за перші пів року виконання забезпечено по 79 бюджетам. Найбільші обсяги додаткових коштів від перевиконання забезпечили місцеві бюджети Одеської громади 92,9 млн грн, обласний бюджет (71,8 млн грн), бюджети Южненської (25,2 млн грн) та Авангардівської громади (14,6 млн грн). Під час своєї доповіді вона також підняла тему харчування у закладах шкільної та дошкільної освіти, що фінансується з місцевих бюджетів, та торкнулася проблематики медичних закладів, які фінансуються через НСЗУ.

Зазначимо, що цього разу засідання проходило не у сесійній залі, тож більшість депутатів, як і керівники районів і громад, брали участь у режимі онлайн через відеозв’язок.

Повернутися назад