65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Герої нашого часу

21-08-2015

Сцена Одеської Опери бачила далеко не одну урочисту церемонію ( зокрема з нагоди Дня Незалежності). Однак подібний захід – це не тільки звуки державного гімну, виступи перших осіб області та міста, але ще й можливість віддати шану нашим землякам, які зробили особливий внесок в захист та розвиток регіону. Хто ж вони – герої нашого часу? Військові, волонтери, медики, освітяни, артисти…

ANDR-5

ANDR-19

ANDR-3

ANDR-4

ANDR-6

Вітаючи їх, губернатор Одещини Михеїл Саакашвілі особливо підкреслив, що: « В Україні сьогодні вирішується доля не лише самої України, а й Грузії, Білорусі, Росії, всієї Європи». І додав: «Незалежність України – це не просто дата з нашого минулого, а безперервний революційний процес».

Привітав кращих представників Одещини і голова обласної ради Михайло Шмушкович. Після слів вдячності на адресу захисників суверенітету України він закликав усіх більше цінувати таке поняття як Незалежність.

Трохи про церемонію нагородження. Почесними громадянами Одещини стали Вадим Мороховський, банкір та керівник благодійного фонду «На благо Одеси», а також мер Теплодара Леонід Печерський. Вадим Вікторович побажав присутнім передусім не бути байдужими, не відвертатися від чужих проблем. Згоден з ним був і Леонід Мойсейович, який одним із пріоритетів свого життя назвав допомогу людям.

Далі Михайло Шмушкович вручив грамоти та подарунки від Верховної Ради України і безпосередньо обласної ради.

ANDR-6

ANDR-7

ANDR-8

«За останні півтора року наша країна заплатила дуже серйозну ціну за Незалежність, навіть кров`ю своїх патріотів, – додав він згодом. – Тому перш за все бажаю, щоб наступну 25-ту річницю Незалежності Україна зустрічала у мирі».

ANDR-9

ANDR-10

ANDR-11

ANDR-12

ANDR-13

У К Р А Ї Н А

О Д Е С Ь К А     О Б Л А С Н А     Р А Д А

Р І Ш Е Н Н Я

Про присвоєння звання

«Почесний громадянин Одеської області»

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок в економічний розвиток Одеського регіону, видатні організаторські здібності, благодійну діяльність і активну громадянську позицію присвоїти звання «Почесний громадянин Одеської області»

Мороховському Вадиму Вікторовичу,

голові правління ПАТ «Банк Восток»,

заслуженому економісту України,

голові правління благодійного фонду «На благо Одеси».

 За багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розбудову місцевого самоврядування в Одеському регіоні, особисті заслуги у сприянні економічному та соціально-культурному розвитку області, плідну господарську діяльність та активну громадянську позицію присвоїти звання «Почесний громадянин Одеської області»

Печерському Леоніду Мойсейовичу,

Теплодарському міському голові Одеської області.

Голова обласної ради М.В. Шмушкович

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

Верховної Ради України

За особливі заслуги перед Українським народом та з нагоди Дня незалежності України нагороджуються:

Почесною грамотою Верховної Ради України:

Баязітов

Микола Рашитович –

заступник головного лікаря Одеської обласної клінічної лікарні, доктор медичних наук, професор

Джабурія

Людмила Вікторівна –

вчений секретар Національного наукового центру „Інститут виноградарства і виноробства імені В.Є.Таїрова”, кандидат технічних наук

Грамотою Верховної Ради України

Корольова

Тетяна Сергіївна –

старший науковий співробітник Одеського національного економічного університету, кандидат економічних наук, старший науковий співробітник

Потоп

Василь Іванович –

начальник Одеського обласного управління водних ресурсів

Цінним подарунком (годинником) Голови Верховної Ради України

Гречана

Людмила Олексіївна –

головний лікар Іванівського районного центру первинної медико – санітарної допомоги

Голова Верховної Ради України Володимир Борисович Гройсман

У К Р А Ї Н А

О Д Е С Ь К А     О Б Л А С Н А     Р А Д А

 Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

Про нагородження з нагоди Дня незалежності України

1. За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров’я, високий професіоналізм та з нагоди Дня незалежності України нагороджується:

Почесною відзнакою Одеської обласної ради

Прокопов

Олександр Миколайович –

головний лікар відокремленого підрозділу „Іванівська станція екстреної (швидкої) медичної допомоги” комунальної установи „Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги і медицини катастроф”, депутат Іванівської районної ради

2. За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування та соціально – економічний і культурний розвиток Одеської області, високий професіоналізм та з нагоди Дня незалежності України нагороджується:

Почесною грамотою Одеської обласної ради

Мельник

Світлана Василівна –

директор Одеського навчально-виховного комплексу «Гімназія № 7- спеціалізована школа І ступеню з поглибленим вивченням англійської мови» Одеської міської ради

3. За сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху, активну громадянську позицію, високий професіоналізм та з нагоди Дня незалежності України нагороджуються:

Почесною грамотою Одеської обласної ради:

Грекова

Олена Костянтинівна –

волонтер

Пранжу

Наталія Миколаївна –

волонтер

Ротар

Олександр Вікторович –

волонтер

Голова обласної ради Михайло Володимирович Шмушкович

Повернутися назад