65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Газифікація у Ізмаїльському районі

26-01-2017
unnamed (1)

Продовжується будівництво газопроводу високого тиску «Ларжанка-Нова Некрасівка-Озерне-Новоозерне» у Ізмаїльському районі. Роботи розпочалися в 2009 році, потім, у зв’язку із відсутністю фінансування були призупинені. Наразі проведено 2,3 км магістралі у напрямку до Ларжанки.

Будівництво здійснюватиметься поетапно, за рахунок обласного бюджету:  у 2016 році було виділено 5 мільйонів гривень, у 2017 – передбачено 6 мільйонів 400 тисяч гривень. Наступним кроком стане проведення магістралі до села Озерне. Проектом також передбачено підведення газопроводу до сіл та облаштуванням газорозподільного пункту.

Також сьогодні розглядається питання щодо оптимізації проекту, в результаті чого зменшиться його вартість. Це дасть можливість побудувати енергонезалежні газорозподільні пункти. Для завершення будівництва необхідно близько 13 мільйонів гривень.

Голова обласної ради Анатолій Урбанський зазначив, що газифікація не тільки поліпшить побутові умови населення, а й стане поштовхом для розвитку соціальної інфраструктури та економіки району.

unnamed (1) unnamed (3) unnamed (4) unnamed

Повернутися назад