65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Газеті «Придунайські вісті» виповнюється 78 років

17-07-2018
DSC_8472

Ізмаїльській районній газеті «Придунайські вісті» в середині липня виповнюється 78 років. Немало пережито та створено за ці роки. Але, як і раніше, газетярі інформують своїх читачів про актуальні новини, що відбуваються в районі, регіоні та світі.

«Ми прагнемо створювати наші публікації об’єктивно, оперативно й чесно. Бо наше «золоте» правило – мати свою позицію і вміти її відстоювати. Крім того, у своїй повсякденній практиці ми намагаємося враховувати інтереси та смаки наших читачів, допомагати їм корисними й практичними порадами», – розповідає редактор Зінаїда Денова.

Вміння знаходити актуальні теми, грамотно «подавати» їх, бути мобільними, чесними та принциповими сучасні газетярі перейняли від ветеранів журналістики: Леоніда Майлера, Василя Храмцова, Юлія Лазаренка, Олени Петрусь, Ольги Денисової, Юрія Половинкіна, Євгена Маслов – усіх тих, хто працював у редакції «Придунайських вістей», не залежно від назви видання.

Читачі й понині з цікавістю очікують на улюблені рубрики: «Ви просили розповісти», «Регіон», «Монетна реформа», «Соцзахист інформує», «Ринок праці»,  «Офіційно», «Стало відомо що…», «Важливо знати», «Чи знаєте ви?», «Суспільство», «Актуально», «Будьте пильні», «На замітку», «Виявляється…», «Пошта з…», «Відпустка з плюсом», «Запитували? Відповідаємо!», «Для вас, батьки» тощо.

«Безумовно, для мешканців Ізмаїльського району, найважливішим та найбажанішим виданням є «Придунайські вісті». Адже саме з цієї газети вони дізнаються про актуальні для району й області новини, знаходять роз’яснення на незрозумілі питання.

Сердечно вітаю творчу команду газетярів із 78-ою річницею! Ви робите велику справу, фіксуючи літопис історії Ізмаїльського району. Бажаю кожному з вас безмежної удачі, міцного здоров’я, миру та злагоди! Нехай газета й надалі залишається невід’ємною складовою у розвитку району. Гарних подій, серйозних партнерів та збільшення передплатників!» – передав свої вітання колективу редакції голова обласної ради Анатолій Урбанський.

DSC_8472 DSC_8474

Повернутися назад