65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Газеті «Придунайські вісті» виповнюється 77 років

14-07-2017
ïåðâàß ‘‡

15 липня Ізмаїльській районній газеті «Придунайські вісті» виповнюється 77 років.

«Багато пережито і пройдено за ці роки. Але, як і раніше, ми прагнемо інформувати читачів про все, що відбувається в районі, регіоні та світі, прагнемо робити це об’єктивно, оперативно, чесно, адже наше золоте правило – мати свою позицію і вміти її відстоювати», розповідає редактор Зінаїда Михайлівна.

Пожовклі за давністю років сторінки підшивок «Придунайської правди», «Ленінського шляху», а з квітня 1991 року – «Придунайських вістей» і через десятиліття залишаються у строю, вони як і раніше розповідають про історію краю, про тисячі людей, які цю історію творили.

У різні періоди у редакції працювали досвідчені фахівці. Яскравим і незабутнім прикладом для всього колективу служать ветерани журналістики: Юлій Лазаренко, Леонід Майлер, Олена Петрусь, Юрій Половинкин, Євген Маслов, Василь Храмцов, Ольга Денисова. Вони завжди подавали актуальні теми, були мобільними, чесними, принциповими.

Свої вітання колективу редакції передає голова обласної ради Анатолій Урбанський:

«Існує чимало друкованих видань різної спрямованості і ступеня серйозності, але для жителів Ізмаїльського району, найголовнішою і улюбленою газетою лишаються «Придунайські вісті». Щиро вітаю творчу команду із 77-ою річницею! Це свято не тільки для тих, хто працює у редакції, а й для величезної армії ваших вдячних читачів та шанувальників. Вам вдається бути правдивим літописцем історії Ізмаїльського району, вірним другом і помічником його жителів, розумним співрозмовником. Бажаю ветеранам та усім, хто створює газету сьогодні, удачі, здоров’я, благополуччя, миру вам і вашим близьким! Нехай газета й надалі йде в ногу з нашим динамічним часом, не старіє всупереч почесному віку, залишається читабельною, бажаною та затребуваною!».

ïåðâàß ‘‡
Изображение 001

Повернутися назад