65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Газета «Знамя труда» відсвяткувала 72-у річницю

12-06-2017
Безымянный

Тарутинська района газета «Знамя труда»  відсвяткувала 72-у річницю з дня виходу першого номера. З цієї нагоди голова обласної ради Анатолій Урбанський передає вітання колективу редакції: «Щиро вітаю творчу команду із 72-ою річчницею! Це свято не тільки для тих, хто працює у редакції, а й для величезної армії ваших вдячних читачів та шанувальників. Всі ці роки видання було і залишається живою, ефективною формою оперативного, об’єктивного і всебічного висвітлення життя Тарутинського району, важливим джерелом інформації. Упевнений, ви й надалі знаходитимете нові шляхи взаємодії із суспільством та органами влади, зумієте зробити видання ще цікавішим і привабливішим для читачів. Бажаю ветеранам та усім, хто створює газету сьогодні, удачі, здоров’я, благополуччя, миру вам і вашим близьким!»

Довідково: Районна газета заснована у червні 1945 року. Неодноразово газета переживала складні часи, але кожного разу завдяки таланту і підприємливості колективу, вона продовжувала регулярно виходити в світ. Для забезпечення постійного припливу нових співробітників при редакції працювала школа юних кореспондентів. По всьому району відшукувалися школярі, які мали хоча б вогник журналістського таланту. Їх вчили журналістській майстерності та давали себе проявити на сторінках газети.

У різні періоди редакцію очолювали досвідчені фахівці, кожен з них залишив у історії газети яскравий слід. Упродовж 72 років видання порушує актуальні питання життєдіяльності громад, розповідає про людей, діяльність органів влади, розвиток освіти, культури, медицини.

Наразі «Знамя труда» на порозі змін. Як і всі «районки» України газета проходить реформування, і з 2018 року пускається у «вільне плавання». Зміниться багато чого, але своєму головному кредо газета не зрадить ніколи. А воно полягає у величезній повазі до людини праці. До того, хто чесно і сумлінно працює на нашій землі, хто добуває хліб у поті чола, неважливо – за кермом комбайна, у просторому офісі або за прилавком. Ці люди – сіль землі, тому їх доля, надії, досягнення, смуток і тривоги завжди будуть головними темами їх рідної «районки».

Безымянный КОЛЛЕКТИВ РЕДАКЦИИ

Повернутися назад