65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Газета «Час. Люди. Події» відсвяткувала 72-у річницю

13-06-2017
P1210040

Саратська районна газета «Час. Люди. Події»  відсвяткувала 72-у річницю від Дня виходу першого номеру. Газета заснована у травні 1945 року, відразу після Дня Перемоги.

«Районка» виходила 3 рази на тиждень тиражем 11 тисяч примірників. Їй відводилась роль колективного організатора, агітатора та пропагандиста.

Наразі у газети близько 3,5 тисячі передплатників. Однак читають її набагато більше людей. У здебільшого це ті, хто не може уявити свого життя без «районки». У радянські часи в штаті газети працювали до 15 працівників. Сьогодні колектив газети складається з двох творчих співробітників. Редакція в числі перших включилася у процес реформування друкованих засобів масової інформації. Судячи з того, скільки людей приходить до «районки», скільки надходить листів, газеті довіряють та часто звертаються до неї за допомогою, адже через сім десятиліть газета як і раніше стоїть на сторожі інтересів своїх читачів.

Голова обласної ради Анатолій Урбанський передав вітання колективу редакції: «Від щирого серця бажаю колективу газети, ветеранам редакції міцного здоров’я, творчих успіхів, процвітання і благополуччя! Хочу побажати вашому творчому колективу щастя, добробуту, успіхів, висловлюю слова глибокої поваги та визнання журналістам газети, які, незважаючи на всі перепони, мужньо виконують свій професійний обов’язок, відстоюючи право наших громадян на свободу слова та інформацію. Нехай тираж газети «Час. Люди. Події» стрімко зростає, а статті радують читачів новизною, актуальністю та оригінальністю!»

P1210040

Повернутися назад