65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Фінансові питання

22-04-2016
HAK_1232

На засіданні постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансово-економічної політики та банківської діяльності, яке відбулося під головуванням Євгенії Абрамової, депутати розглянули низку профільних питань.

Перш за все – заслухали звернення директора Департаменту фінансів обласної державної адміністрації Марини Зінченко про внесення змін до обласного бюджету у міжсесійний період у частині перерозподілу по містах і районах обсягів субвенції на надання житлових субсидій. Депутати підтримали зазначене звернення.

В ході подальшої роботи члени комісії обговорили можливість виділення коштів на погашення кредиторської заборгованості за обладнання, придбане у 2012 році медичними закладами. Депутати ретельно розглянули дану ситуацію та підтримали пропозицію Департаменту фінансів обласної державної адміністрації щодо виділення коштів.

Також учасники засідання розглянули та підтримали питання щодо внесення змін до спеціального фонду обласного бюджету для соціально-культурних закладів і установ у частині виділення коштів на оплату праці з нарахуванням та оплату комунальних послуг.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Повернутися назад