65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Ефективна співпраця

01-03-2016
DSC_0813

Голова обласної ради Анатолій Урбанський та народний депутат України, заступник голови міжфракційного парламентського об’єднання «Південь України» Олександр Урбанський відвідали Біляївку. Нагадаємо, що нещодавно Верховна Рада надала цьому населеному пункту статус міста обласного значення. Основною метою поїздки було обговорення перспектив подальшої співпраці парламентського об’єднання, обласної та Біляївської міської рад у вирішенні нагальних проблем територіальної громади міста.

На початку візиту високі гості разом із керівництвом міста і депутатами облради від Біляївського району поклали квіти до Меморіалу Слави. На постаменті викарбувані основні віхи в історії міста. В тім числі і імена учасників Великої Вітчизняної війни, які повернулися з фронтів переможцями і проживали у місті у повоєнні роки.

Далі голова обласної ради та народний депутат України провели зустріч з керівниками місцевих шкільних та дошкільних закладів, під час якої обговорили проблеми освітянської галузі та перспективи розвитку соціальної інфраструктури міста на найближчі роки. Біляївський міський голова Михайло Бухтіяров та депутат облради від Біляївського району, директор Департаменту фінансів ОДА Марина Зінченко дали вичерпну інформацію по кожному з обговорюваних об’єктів. А саме – які обсяги робіт були виконані на них раніше, а які потреби та проблеми залишаються на сьогодні та потребують співфінансування з обласного та державного бюджетів.

DSC_0813 DSC_0947 DSC_0953 DSC_0940a

Повернутися назад